17 Ekim 2022 / Pazartesi

Uluslararası İlişkiler, Avrupa Birliği, Erasmus-ESC ve Projeler Koordinatörü Yusuf YILDIRIM tarafından Erasmus Öğrenim-Staj Hareketliliği ve Avrupa Birliği Projeleri ile ilgili Öğrencilere yönelik Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

-Erasmus Öğrenim Hareketliliği nedir?

-Erasmus Staj Hareketliliği nedir?

-Avrupa Birliği Dayanışma Programı ve Projeleri nedir?

-Gençlik Değişimi Projeleri nelerdir?

-Bir örnek Gençlik Projesinde yapılan çalışmalar anlatılacaktır(Karantina Projesi)

Tüm bu ve bunun gibi Avrupa Birliği Programlarına nasıl katılabiliriz? ve Yurt Dışı deneyimi nasıl kazanırım? gibi konuları öğrenmek isteyen tüm öğrencilerimizi bekleriz.

Tarih: 21.10.2022

Yer: Çamlıca Kampüsü Ankara Amfi