Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Sevgili Öğrenciler,

Yabancı dil yeterlilik sınavı (Versant English Placement Test) 4 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de online olarak yapılacaktır. Sınav bir adet sınavdan oluşmaktadır ve sınav süresi toplamda yaklaşık 50 dakikadır. Sınava erişiminiz için gerekli bilgiler 4 Şubat 2021 Perşembe günü sabah sınav saatinden önce üniversite e-posta adreslerinize iletilecektir.

Dear Students,

The proficiency test (Versant English Placement Test) will be held online on February 4, 2021, at 11:00. The exam consists of one exam and the exam duration is approximately 50 minutes in total. The exam link will be sent to your university e-mail addresses on Thursday, February 4, 2021, before the exam time.

DOSYALAR

Dosyaları görüntülemek için soldaki resme indirmek için sağdaki İNDİR butonuna tıklayabilirsiniz.

Sınav Tanımı
Sınav Yönergeleri