'Yüksek Öğrenim Öğrencilerini Yaşlanan Bir Dünyaya Hazırlamak İçin Toplum Temelli Öğrenmeyi Kullanmak' konulu Projemiz onaylanmış ve Hibe almaya hak kazanmıştır.

23 Mart 2024 / Cumartesi

Uluslararası İlişkiler, Erasmus ve Projeler Koordinatörü Yusuf YILDIRIM'ın, Instituto Politecnico de Viseu Üniversitesi ile İş Birliği kapsamında Portekiz Ulusal Ajansına sunulan ve Üniversitemizin ortağı olduğu Ana Eylem 2 Yükseköğretim Alanında İşbirliği Ortaklıkları (KA220-HED) kapsamında ''Yüksek Öğrenim Öğrencilerini Yaşlanan Bir Dünyaya Hazırlamak İçin Toplum Temelli Öğrenmeyi Kullanmak'' konulu Projemiz onaylanmış ve Hibe almaya hak kazanmıştır. Proje çalışmalarında Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü çalışanlarına başarılar dileriz.