4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Gerçekleştirildi

15 Mart 2024 / Cuma

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, SETA, Ankara Bilim Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ile Türk Telekom ve Halkbank'ın paydaşı olduğu RTÜK'ün 4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu, 14 Mart 2024 tarihinde ATO Congresium'da gerçekleştirildi.

Açış konuşmalarını; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, SETA Genel Koordinatörü Prof. Dr. Burhanettin Duran, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun gerçekleştirdi.  Daha sonra "Küresel Boyutlarıyla İslamofobi" ve "Yerel Boyutlarıyla İslamofobi"  oturumlarıyla İslam karşıtlığı konusu ele alındı.

Detaylar: https://www.dha.com.tr/gundem/ankarada-4uncu-uluslararasi-medya-ve-islamofobi-forumu-ana-gundem-maddesi-gazzedeki-dram-oldu-2404573