Ankara Bilim Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleşti.

31 Ekim 2023 / Salı

Kurulduğu günden bu yana öğrencilerini bilimin ışığında geleceğe hazırlayan Ankara Bilim Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, üniversitenin Maltepe kampüsünde gerçekleşti.

Ankara Bilim Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni; Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir, Ak Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanvekili Prof. Dr. Haldun Göktaş, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Genel Müdürlüğü Kültürel Hizmetler ve Yaratıcı Endüstriyel Daire Başkanı Duygu Yaygır, Ticaret Uzmanı Başak Acar, Danıştay Üyesi Lütfiye Gözütok Akbulut,  Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, İngiltere Konseyi Direktörü Gill Caldicott, İngiltere Konseyi Direktörü Cansu Ataman ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Alperen Kaçar'ın katılımlarıyla gerçekleşti.