HAZIRLIK ATLAMA SINAVI 1. AŞAMA SINAV SONUÇLARI

18 Eylül 2023 / Pazartesi

HAZIRLIK ATLAMA SINAVI 1. AŞAMA SINAV SONUÇLARI

• 18 Eylül 2023 Hazırlık Atlama Sınavı 1. Aşama sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
  • Mütercim Tercümanlık bölümleri için geçme notu 80, diğer bölümler için 60 puandır.
  • İsminizin yanında “PASS” yazıyorsa Hazırlık Atlama Sınavı’nın 2. Ve 3. Aşamasına girmeye hak kazandınız.
  • İsminizin yanında “FAIL” yazıyorsa sınavdan başarısız oldunuz ve Hazırlık Eğitimi alacaksınız. Hangi kurda eğitim göreceğiniz daha sonra ilan edilecektir.

• Listede renklendirilmiş isimler Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileridir. Belirtilen öğrenciler dışında Mütercim Tercümanlık öğrencisi varsa ve sınav puanı 80 puanın altındaysa başarısız sayılacaktır.

Başarılı olan öğrenciler için:

Yazma Sınavı: 19.09.2023 tarihinde saat 10:00’da

Konuşma Sınavı: 20.09.2023 tarihinde saat 09:00’da yapılacaktır.

Hangi sınıfta sınav olacağınızı sınav günü okul girişindeki panodan öğrenebilirsiniz.