25 Ağustos 2023 / Cuma

İkinci kez düzenlenecek 2. Uluslararası Temel ve Uygulamalı Matematik Bilimlerindeki Güncel Gelişmeler Sempozyumu, 14 Kasım - 17 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara Bilim Üniversitesi ev sahipliğinde 14-15-16 Kasım 2023 tarihlerinde yüz yüze, 17 Kasım tarihinde ise çevrimiçi olarak yapılacaktır. Dünyanın her köşesinden matematikçileri buluşturan bu sempozyumun programı, açılış konuşması, çağrılı ana konuşmalar, dizi konuşmalar ve kısa söyleşilerden oluşmaktadır. Uzmanlık alanı itibariyle deneyim sahibi olan davetli konuşmacılar ile başarılı akademisyenler teorik ve uygulamalı matematik konularındaki birikimlerini tüm bilim insanlarına aktarma imkanı bulmuş olacaktır.  Bu sempozyumda lisans, lisansüstü öğrencileri ve bilim insanları bilgi transferi yapacakları gibi ortak çalışma yürütme şansı elde edeceklerdir. Tüm akademisyenlerin yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenen bu sempozyum ile bir araya gelme şansı yakalayacakları gibi birlikte bilimsel çalışma yapmaya da teşvik edici bir ortam oluşturulacaktır.