İngilizce Hazırlık Okulu Yarı zamanlı İngilizce Öğretim Görevlisi Alım İlanı

19 Temmuz 2023 / Çarşamba

2023-2024 Akademik yılında İngilizce Hazırlık Okulu’nda İngilizce dersleri vermek üzere yarı zamanlı öğretim görevlisi istihdam edilecektir. Adayların 28.07.2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar Ankara Bilim Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu’na gerekli belgelerle birlikte başvurmaları gerekmektedir.

KOŞULLAR:

• Fakültelerin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim Tercümanlık, İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden birinden en az lisans derecesine sahip olmak.
  • YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavlarından birinden veya eşdeğer bir İngilizce dil sınavından 100 üzerinden en az 90 puan almış olmak.

GEREKLİ BELGELER:

• Akademik özgeçmiş (İngilizce veya Türkçe)
  • Dil puanını gösterir belge
  • Lisans diploması örneği (E-devletten indirilmiş barkodlu kopyası)

Not: Başvurular şahsen, posta veya e-mail yoluyla yapılabilir. E-mail yoluyla yapılacak başvurularda belgelerinizi hazirlikokuluyonetim@ankarabilim.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Posta Adresi: Ankara Bilim Üniversitesi, Maltepe Kampüsü, İngilizce Hazırlık Okulu Koordinatörlüğü, Maltepe Mahallesi Şehit Gönenç Caddesi No: 5 Çankaya, Ankara