5-6-7 Mayıs Vizyon ve Verimlilik Zirvesi

03 Mayıs 2023 / Çarşamba

IEEE Ankara Bilim Üniversitesi Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen Vizyon ve Verimlilik Zirvesi 5-6-7 Mayısta üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşecektir.
Zirve, farklı disiplinlere odaklanan 20’den fazla eğitimle birçok lisans bölümüne hitap edecek.

Üretkenliğinizi artırmaya ve en çılgın hayallerinize ulaşmaya hazır mısınız? 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Ankara Bilim Üniversitesi Vizyon ve Verimlilik Zirvesi'nde bize katılın ve alanında en iyi uzmanlardan başarının sırlarını keşfedin!
İster girişimci, ister öğrenci, ister profesyonel ya da potansiyelini nasıl en üst düzeye çıkaracağını öğrenmek isteyen herhangi biri olun, bu zirve en iyilerden öğrenmek ve becerilerinizi ve bilgilerinizi bir üst seviyeye taşımak için mükemmel bir fırsat!
Zaman yönetimi ve hedef belirlemeden, inovasyon ve girişimciliğe kadar her şeyi kapsayan çok çeşitli oturumlar ve atölye çalışmaları ile tam potansiyelinizi ortaya çıkarmak ve vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için ihtiyacınız olan içgörüleri, araçları ve stratejileri kazanacaksınız!
Benzer düşünen bireylerle ağ kurmak, sektör liderleriyle bağlantı kurmak, üretkenliğinizi ve başarınızı bir üst seviyeye taşımak için bu harika fırsatı kaçırmayın!