İngilizce Yeterlik Sınavı’nın İlk Aşama Sonuçları

05 Ekim 2022 / Çarşamba

5 Ekim 2022 tarihinde yapılan İngilizce Yeterlik Sınavı’nın ilk aşamasının sonuçları aşağıda bulunan belge bölümünde açıklanmıştır.

Listede adı olan öğrenciler sınavın ilk aşamasından başarı ile geçmişlerdir. Bu öğrenciler 6 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan ikinci aşamaya girmeye hak kazanmışlardır. İkinci aşama Maltepe Kampüsü’nde yapılacaktır.

6 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10:00’da Maltepe Kampüsü’nde yazılı sınav (Writing) yapılacaktır. Sınav süresi 90 dakikadır.

6 Ekim 2022 Perşembe  günü saat 12:00’da Maltepe Kampüsü’nde sözlü sınav (Speaking) yapılacaktır.

Öğrencilerin konuşma sınavına girecekleri saatler 6 Ekim 2022 Perşembe  günü yazılı sınav öncesinde öğrencilere okulda duyurulacaktır. Öğrenciler ilk aşama notlarını sözlü ve yazılı sınava geldiklerinde öğrenebilirler.

Listede adı olmayan öğrenciler sınavın ilk aşamasından istenilen başarıyı gösteremedikleri için ikinci aşamaya girmeye hak kazanamamışlardır. Bu öğrenciler Hazırlık Okulumuzda A KURU öğrencisi olarak eğitim göreceklerdir. Bu öğrencilerimizin ilk aşama notları dersler başladıktan sonra öğrencilerimiz ile bireysel olarak paylaşılacaktır.

Ek Yerleştirme ile gelen öğrencilerimiz için ders başlangıç tarihi 10 Ekim 2022 Pazartesi günüdür. Dersler Maltepe Kampüsü’nde yapılacaktır. Ders programları ve saatleri ile alakalı bilgiler öğrencilerimizin üniversite uzantılı eposta adreslerine gönderilecektir.