Oryantasyon Programı

22 Eylül 2022 / Perşembe

Değerli öğrencilerimiz,
Bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 26 Eylül 2022 Pazartesi günü Çamlıca kampüsünde (Çamlıca Mah. Anadolu Bulvarı 16A/1) oryantasyon eğitimi yapılacaktır.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi & Hukuk Fakültesi’ne kayıt olan öğrencilerin oryantasyon eğitimi 10:00-12:15 saatleri arasında;
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi & Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ne kayıt olan öğrencilerin oryantasyon eğitimi 14:00-16:15 saatleri arasında icra edilecektir.
Eğitimler Yenimahalle/Çamlıca Kampüsü -2. Kat Konferans Salonunda başlayacak olup, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt olduğu fakültenin oryantasyon eğitimi başlangıç saatinde Çamlıca Kampüsü -2. Kat  Konferans Salonunda olmasını rica ederiz.
Oryantasyon programını ekte görebilirsiniz,

Görüşmek üzere...

*Tüm sınıflar için 26 Eylül günü ders yapılmayacaktır.

** Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin oryantasyon eğitimine katılımı önemle rica olunur.

*** Oryantasyon Eğitimleri Yenimahalle Çamlıca Kampüsünde icra edilecektir. Adres: Çamlıca mahallesi, Anadolu Blv No:16A/1, 06000 Yenimahalle/Ankara