Ödeme Seçenekleri

01 Ağustos 2022 / Pazartesi

2020 ve 2021 Yılı Kayıtlı Öğrenci  Ödeme Zamanı 01-19 Ağustos 2022 Tarihleri Arasındadır.

2022 Yılı Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenci Ödeme Zamanı 22-26 Ağustos Tarihleri Arasındadır.

2022-2023 Yılı öğrenci ücretli ücretler Türkiye Ekonomi Bankası hesabına yatırılmaktadır.

Yıllık peşin ödemelerde %5 peşin indirim uygulanmaktadır. Taksitli ödemelerde vade farksız 1. Dönem 4 taksit 2. Dönem 4 taksit toplam 8 taksit olarak ödeyebilir.

2020-2021 giriş tarihli öğrencilerimiz öğrenci TC numarası ile Peşin veya taksitli olarak son ödeme tutarlarını görerek ödeme yapabilir. Taksit yapanların ödeme vadelerine dikkat etmesi gerekmektedir.

(TEB hesabı olanlar CepteTEB uygulaması ile eğitim ödemeleri uygulamasından öğrenci TC numarası ile ödeme yapabilir.)

Aksi bir durumda TEB Bankası Gaziosmanpaşa şubesinden Ezgi hanım ile irtibata geçilebilirsiniz.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI HESAPLARIMIZ

TR840003200000000103855339 TL PEŞİN+TAKSİT TAHSİLAT HESABI

TR760003200000000103848790 EURO HESAP

TR720003200000000103848765 USD HESAP

• Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (TEB) öğrenciye, yıllık eğitim ücretini bankanın sağlayacağı otomatik ödeme, ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve gişe hizmetlerini kullanarak ödeyebilme imkanı sağlamaktadır.
  • Tahsilat işlemleri kurumdan bankaya iletilecek ücret bilgisi doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Öğrenci TC kimlik no bilgisi ile yıllık eğitim ücretini görüntüleyip ödemeyi anında yapma şansına sahip olacaktır.
  • Veliye Okul KMH tanımı: Okulda  eğitim gören öğrencilerin eğitim giderlerine ilişkin taksitlerin Banka tarafından uygun görülen Veli’ye tahsis edilen Bireysel Kredi aracılığıyla ve/veya Veli tarafından verilen Düzenli Ödeme Talimatı kapsamında Veli’nin hesabından okulun hesabına ödenmesine ilişkin işlemdir. Detayları en yakın TEB şubesinden ya da Gaziosmanpaşa Ankara Şubesinden öğrenebilirsiniz.

Talep eden ve Banka tarafından uygun görülen  öğrencilere öğrenci kredi kartı tahsis edilecektir.

• T.C vatandaşı olmayan öğrencilerin şubelerimiz aracılığıyla ödemelerini kolaylıkla yapmaları için yanlarında TC vatandaşları ile şubelerimize uğramalarını rica ederiz.

KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT  ÖDEMELERİ İÇİN İŞ AKIŞI

1. Tüm şubelerimizden, TEB ATM’lerinden ve internet bankacılığından başvuru işlemleri

alınabilmektedir.

2. T.C. Kimlik numarası ile okulun bankamız ile paylaşmış olduğu ödeme planları – peşin ve dört taksit olarak –

yer almaktadır.

ÖDEME KANALLARI:

ŞUBEDEN ÖDEME

1. Müşteri istediği TEB Şubesinden gişeye giderek Anakara Bilim Üniversitesi Öğrenci okul ödemesi

yapacağını ileterek işlem yapabilir,

2. Müşteriden T.C. numarası talep edilir ve ödeme için 2 seçenek paylaşılır, talebe istinaden ödeme yapılır.

3.Tüm şubelerden yapılabilecek işlemler için karşılaşılabilecek olası problemlerde Gaziosmanpaşa Ankara şubesine bilgi verilmesini rica ederiz.

ATM DEN ÖDEME

TEB ATM’lerinden kartsız işlem ile ödeme yapılabilmektedir.

Ödemede izlenecek adımlar:

Kartsız İşlem İçin GİRİŞ,

Diğer Ödemeler,

Üniversite Ödemeleri,

Yatıran Kişi Bilgileri Girişi (TCKN, Cep Numarası, Doğum Yılı)

Kurum İçin Okul Seçimi-Ankara Bilim Üniversitesi Seçilecek,

İkinci Kez Çıkan TCKN Alanına T.C. Numarası Yazılır,

Ödeme Borç Bilgilerinden 2 Seçenek Çıkar, (Peşin Ya Da Taksit) Talebe Göre Ödeme Yapılır.

TEB İNTERNET BANKACILIĞINDAN ÖDEME

TEB müşterisi olan kişiler için ödeme adımları:

TEB İnternet Bankacılığına giriş yapılır,

Ödemeler,

Fatura,

Diğer,

Kurum adı seçilir ( Ankara Bilim Üniversitesi)

TCKN kısmına T.C. Numarası Girilir,

Ödeme Borç Bilgilerinden 2 seçenek çıkar, (peşin ya da Taksit) talebe göre ödeme yapılır.