Turcademy Türkçe E-Kitap Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır

30 Kasım 2021 / Salı

Sevgili Ankara Bilim Üniversitesi öğrencileri Turcademy Türkçe E-Kitap Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Turcademy, multidisipliner bir e-kitap platformu olup Adalet Yayınevi, Anı Yayıncılık, Astana Yayınevi, Der Yayınları, Dora Yayınevi, Efil Yayınevi, Ege Yayınları, Ekin Yayınevi, Gazi Kitabevi, Literatür Yayıncılık, Müzik Eğitimi Yayınları, Nobel Tıp Kitabevleri, Palme Yayınevi, Pegem Akademi, Phoenix Yayınevi, Seçkin Yayıncılık, Siyasal Kitabevi, Yapı Kredi Yayınları ve Yeni İnsan Yayınevi'ne ait yaklaşık 10.000 e-kitaba erişim sunmaktadır.

Not: E-kitaplara erişebilmek için kurum ağından www.turcademy.com adresinde "ankarabilim.edu.tr" uzantılı e-posta adresiniz ile Turcademy web sayfasından üye olmanız gerekmektedir.

Erişim bitiş tarihi: 10 Aralık 2021