Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ) Çalıştırma Programı Başvuruları

15 Nisan 2024 / Pazartesi

2023-2024 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizin Rektörlüğüne bağlı olarak çalışacak Kısmi Zamanlı Öğrenci başvuruları 05.04.2024 tarihinde başlayacaktır.

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen konferans/tanıtım günleri/kariyer konuşmaları/ resmi programlar/fuar vb. etkinliklerde görev almak isteyen (yabancı öğrenciler dahil) bölüm/program 1.sınıfını tamamlayan tüm öğrencilerin başvurusuna açıktır.

Öğrenciler başvurularını 05.04.2024 ile 03.05.2024 tarihleri arasında aşağıda yer alan başvuru formunu tamamladıktan sonra basvuru2024@ankarabilim.edu.tr adresine e-posta atarak tamamlayabilirler.

*** Duyuru belirli bir iş tanımına istinaden yapılmamakla birlikte, başvuru yapan öğrencilerden havuz oluşturulacak ve gerekli zamanda talep eden birim tarafından işin niteliğine göre (etkinlik, kongre, sempozyum, fuar vb.) bu havuzdan öğrenci seçimi yapılacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerin kurum içi ya da kurum dışı çalışmış olduğu ya da şu an çalışmakta olduğu kurum bulunmakta ise başvuru dilekçesine ek olarak bu bilgileri paylaşması gerekmektedir.

Not: Belirlenen saat ve gün dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.